Hotel Viktória Panzió

Balatoni régió - Balatonalmádi

Hotel Viktória Panzió, Balatonalmádi
  • Cím: 8200 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 42.

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Viktória Panzió, Balatonalmádi

A patinás, század elején vendégfogadónak épült Hotel Viktória, Balatonalmádi földrajzi középpontjában, nyugodt, csendes környezetben található. A Hotel Viktória Vendéglő Balatonalmádi földrajzi középpontjában, a városka forgalmas centrumától és a Balatonparttól is csak néhány percre, nyugodt, csendes környezetben található.

Hotel Viktória Panzió, Balatonalmádi

A szobákban rádió, TV, telefon, az épületben szauna, szolárium, a kertben kis fürdőmedence, az autók részére zárt parkoló áll rendelkezésre.
A Hotel Viktória Vendéglő Balatonalmádi földrajzi középpontjában, a városka forgalmas centrumától és a Balatonparttól is csak néhány percre, nyugodt, csendes környezetben található.

Hotel Viktória Panzió, Balatonalmádi

Az egész nap nyitva tartó étterem egyszerű és speciális étkezési igényeket is kielégítő választékkal szolgál. Esténként romantikus gyertyafény és kellemes zongoramuzsika teszi teljessé a hangulatot. Szívesen segítünk programjaik megszervezésében is: Budapesti kirándulás, városnézés, lovaglás, tenisz, vitorlázás a Balatonon, stb.

Hotel Viktória Panzió, Balatonalmádi
  • Cím:8200 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 42.

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás